Startpagina |  Colofon |  Data bescherming | 

 
 
 

U bent hier: Büter Hebetechnik » Bedrijf » Index

Onze bedrijfsgeschiedenis en meer ...

Luchtfoto van Büter Hebetechnik GmbH

Luchtfoto van Büter Hebetechnik GmbH

In dit gedeelte vindt u informatie over onze onderneming.
U vindt hier o.a. gegevens over de geschiedenis van onze onderneming en een uittreksel uit onze klantenlijst. Naast deze algemene informatie zouden ook de actuele bedrijfsvoorwaarden en onze deskundigheid op het gebied van laswerkzaamheden interessant voor u kunnen zijn.

Van afdeling naar onderneming

De ontwikkeling van Büter Hebetechnik GmbH vindt zijn oorsprong in het jaar 1991. Toen begon men, nog als afdeling van Büter Maschinenfabrik GmbH, met de eerste ontwikkelingen op het gebied van heftechniek.

Al tijdens die ontwikkelingsfase werd duidelijk dat alleen een eenvoudige en voordelige aanpasbaarheid van de heftafels de basis voor een solide succesverhaal kan zijn. Om deze reden is vanaf het begin gelet op de ontwikkeling van basistypen en uitrustingsvarianten die eenvoudig aan individuele behoeften van klanten kunnen worden aangepast.
De snelle groei van Büter Hebetechnik GmbH van een nieuwkomer in de branche tot een van de meest ervaren en succesvolle heftafelfabrikanten in Europa toont aan dat deze strategie precies de juiste was. Zo werden in 1992 de eerste schaarheftafels verkocht en werd al in 1997 een afsplitsing van de afdeling Heftechniek van de moederonderneming noodzakelijk.

Ook daarna lukte het om met behulp van innovatieve en aan de wensen van de klant aangepaste hef- en transportinrichtingen te blijven groeien. Daarom is het niet verwonderlijk dat in 2000 een nieuw bedrijfsterrein in gebruik moest worden genomen. Op onze huidige bedrijfslocatie in Europark Versen is er voor ons, direct aan de snelweg, voldoende ruimte beschikbaar voor een verdere succesvolle ontwikkeling.

Van schaarheftafel tot spoorwegtechniek

We doen voortdurend ons best om die producten aan te bieden die onze klanten nodig hebben. Om die reden vindt u in onze portfolio inmiddels niet meer alleen eenvoudige schaarheftafels, maar een groot aantal uiteenlopende producttypen.
Zo kunnen we bijvoorbeeld op het gebied van de heftechniek inmiddels een omvangrijk assortiment aanbieden. Daardoor kunnen we altijd dat basistype kiezen dat precies geschikt is voor uw toepassingsgebied.
Momenteel horen de volgende producten tot ons assortiment aan heftafels en kolomheffers:

Tegelijkertijd hebben we ook altijd verder gekeken en erover nagedacht op welke markten onze producten van nut kunnen zijn, resp. hoe we onze bestaande markten kunnen voorzien van nog meer passende producten.
Daardoor beschikken we nu over veel verschillende steunpilaren voor de versterking van onze succesvolle ondernemingsgeschiedenis. Als voorbeeld hiervoor kunnen de scheepskranen, de theaterhefplatforms, maar ook de gehele sector Spoorwegtechniek worden genoemd.

Een blik in de toekomst

Ook in de toekomst zullen we trouw blijven aan onze huidige koers, d.w.z. dat we blijven uitgaan van individueel aangepaste producten voor uw toepassingsgebieden. Naast goede producten tegen redelijke prijzen voor u, zou dit voor ons moeten bijdragen tot een blijvend goede ontwikkeling van onze onderneming.